مـــرغ چینی

طرز تهیه :

1) در ظرفی آرد گندم، آرد برنج ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم.

2) ماء الشعیر را کم کم به مخلوط اضافه می­کنیم تا خمیر مانند شود و سپس خمیر را به مدت 2 ساعت کناری قرار می­دهیم.

3) روغن را درون ماهی­تابهریخته و روی حرارت قرار می­دهیم تا داغ شود.

4) فیله ها را در خمیری که تهیه کرده­ایم، می غلطانیم و سپس در ماهی­تابه سرخ می­کنیم.

 

نکات :

1) برای مطلوبتر کردن طعم جوجه چینی می­توان بجای روغن از کره استفاده نمود.

2) به دلیل عدم استفاده از آرد سوخاری مراقب باشید که فیله­ها نسوزند، چون زود سرخ می شوند.

/ 1 نظر / 5 بازدید
elham

عزیزم ممنون از حضور و خبرت