نویسنده : طـــــلــا خــــانــــم
تاریخ : ۱۳٩٢/۳/٢٤
نظرات

 

 

مواد لازم:

کیک اسفنجی 8 تخم مرغی یک عدد
خامه فرم گرفته 300 گرم
پنیر خامه ای 400 گرم
پودر شکر 150 گرم
ژلاتین 8 ورق
پودر نسکافه 2 قاشق غذاخوری
قهوه فرانسه یک فنجان شیرین شده
شکلات رنده شده به میزان لازم

 

دستور تهیه در ادامه مطلب


 اول از همه کیک اسفنجی را دور تا دور ازبالا  با فاصله 2 سانتی متری از لبه برش داده و روی کیک رو به شکل درب از روی کیک می بریم و برمی داریم . داخل کیک رو به آرومی با دست خالی کرده به شکلی که جداره کیک اسیب ندیده و پاره نشه.
     ژلاتین ها را داخل آب سرد میزاریم تا نرم بشنبعد ژلاتین را داخل صافی ریخته تا آب اون خارج بشه سپس داخل ظرفی فلزی روی حرارت غیر مستقیم قرار می دیم تا ژلاتین ذوب بشه.
      پنیر خامه ای رو با خامه فرم گرفته مخلوط کرده ، شکر و نسکافه را هم با هم آسیاب و الک می کنیم. پودر حاصل را با ژلاتین به مواد پنیر اضافه کرده و با همزن برقی چند ثانیه مواد رو مخلوط می کنیم.
         داخل کیک اسفنجی رو با قهوه تر کرده و کرم رو وسط کیک می ریزیم. و به مدت 6 تا 8 ساعت داخل یخچال قرار می دیم. پس از اینکه از یخچال خارج کردیم اطراف کیک رو با خامه فرم گرفته تزیین می کنیم تا محل اتصال بین کیک و کرم زیباتر به نظر برسه.

نوش جان