نویسنده : طـــــلــا خــــانــــم
تاریخ : ۱۳٩٢/٧/۱۸
نظرات

 مواد لازم (برای ۲۰ عدد کوفته):

لوبیا سبز: ۳۰۰ گرم

زرشک: ۲ قاشق غذاخوری

گردو خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

پودر نان باگت: ۳ قاشق غذاخوری

تخم مرغ: ۱ عدد

نمک و فلفل: به مقدار لازم

پنیر پارمزان: در صورت تمایل برای طعم بهتر 


روش تهیه:

۱- لوبیا سبز رو با یکم آب روی حرارت بذارید و اجازه بدید که به مدت نیم ساعت یا تا زمانی که نرم بشه، روی حرارت باشه.

۲- لوبیا رو آبکش کنید و توی غذاساز بریزید و کاملا لهش کنید.

 

۳- گردو رو هم میتونید ریز خرد کنید هم اینکه همراه لوبیا توی خرد کن یا غذا ساز بریزید. البته یکم دیر تر از لوبیا اضافه کنید تا کمتر خرد بشه. بعد کاملا باهم مخلوط کنید.

 

۵- زرشک رو هم خیلی خوب بشورید تا گل هاش کاملا جدا بشه و بعد اجازه بدید که آبش بره و به مخلوط لوبیا و گردو اضافه کنید.

 

۴- پودر نان و تخم مرغ رو هم به مخلوط اضافه کنید. اگه احیانا احساس کردید که مخلوط شل هست و نمیتونید به صورت گلوله در بیارید، یکم دیگه پودر نان اضافه کنید.

 

۵- در آخر یه کوچولو پنیر پارمزان و نمک و فلفل رو هم اضافه کنید.

۶- توی یه ظرف کوچیک، حدود ۳ سانت روغن بریزید و اجازه بدید که داغ بشه.

۷- از مواد گلوله های کوچیک (اندازه گردو یا کوچیک تر) درست کنید و توی روغن که حالا داغ شده بندازید.

۸- هر چند دقیقه یه چرخ بدید تا یکنواخت سرخ بشه.

۹- بعد از روغن خارج کنید و روی دستمال آشپزخانه روغن اضافیش رو بگیرید و در کنار غذای اصلیتون سرو کنید