نویسنده : طـــــلــا خــــانــــم
تاریخ : ۱۳٩٢/٧/۱۸
نظرات

مواد لازم برای ۲ نفر:

بادمجان: ۳ عدد

پنیر موتزارلا: ۱۰۰ گرم

پنیر پارمزان: ۲۰ گرم

کنسرو گوجه: ۱ عدد کوچک (میتونید به جاش از ۶ تا گوجه پوست کنده استفاده کنید.)

سیر: ۲ حبه

شکر: ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز و نمک

روغن زیتون


روش تهیه سس گوجه:

اول از همه باید سس گوجه رو آماده کنیم. این سس میتونه یه پایه باشه و توی خیلی از غذاها استفاده بشه. مثل پیتزا مارگاریتا (که بیس اون هم گوجه هست) یا انواع پاستا و غذاهای دیگه. تنها نکته اینه که باید از گوجه های خوش رنگ استفاده کنید وگرنه اون رنگی که لازم داریم رو به ما نمیده. میتونید از یکم سرکه هم استفاده کنید که من اینجا ترجیح دادم استفاده نکنم.

۱- اگه از کنسرو گوجه استفاده میکنید که هیچی اما اگه از گوجه تازه میخواید استفاده کنید باید پوستش رو جدا کنید به این ترتیب که: آب رو جوش میارید و ۳ دقیقه گوجه رو توی آب جوش میندازید و بعد در میارید و زیر آب سرد میگیرید و راحت پوستش جدا میشه.

 

۲- گوجه ها رو توی یه قابلمه بریزید یکم (نصف استکان) آب اضافه کنید و درش رو ببیندید و اجازه بدید که نرم بشه. بعد با کمک هر چی که خودتون دوست دارید گوجه ها له کنید. میتونید از گوشت کوب استفاده کنید یا گوشت کوب برقی یا میکسر یا هر چیز دیگه. فقط گوجه ها رو له کنید.

۳- سیر رو هم له کنید و به گوجه ها اضافه کنید. شکر رو هم اضافه کنید و دیگه از این به بعد بدون در حرارت بدید تا آبش تبخیر بشه و سس غلیظ بشه. در نهایت هم نمک و فلفل قرمز بهش اضافه کنید.

حالا میریم سر تهیه خود غذا.

۱- بادمجون ها رو پوست بکنید و خیلی نازک ورقه کنید. با قلم مو روغن زیتون روشون بمالید و بذارید توی فر زیر گریل. برای هر طرف ۴ دقیقه کافیه.

 

۲- از این جا به بعد دیگه کاری نداره. فقط اینکه ظرف سرو و ظرف پخت یکیه. یه لایه بادمجون داخل ظرف بچینید. بعد روش رو سس گوجه بریزید و کاملا پخش کنید و بعد یه لایه موتزارلا روش بریزید. ۲ بار دیگه این کار رو تکرار کنید تا سه لایه از این مواد داشته باشید.

 

 

۳- لایه آخر رو بیشتر موتزارلا بریزید تا قشنگ تر بشه.

 

۴- توی فر که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کردید به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار بدید تا زمانی که روی غذا کاملا طلایی بشه.

۵- بعد از اینکه از فر خارج کردید خیلی سریع تا هنوز کاملا داغه روش پارمزان رنده کنید.

با یکم نون ترد و تست شده سرو کنید یه عالمه ازش لذت ببرید.