نویسنده : طـــــلــا خــــانــــم
تاریخ : ۱۳٩٢/٧/۱٧
نظرات

تخم مرغ : 2 عدد

شکر : 75 گرم

شیر ولرم:150 گرم

مایه خمیر: 2 ق غذاخوری

کره آب کرده :50 گرم

نمک: 4/1 ق چایخوری

آرد: 500 گرم

پودر قند و دارچین برای روکش و تزیین


برای پختن این شیرینی اول باید شیر،شکر،تخم مرغ،کره آب کرده،پودر خمیر ترش و نمک را باهم مخلوط کرده کم کم آرد را اضافه نمائید تا جائیکه خمیر بدست نچسبد و در عین حال لطیف باشد .روی خمیر را بپوشانید به مدت یک ساعت و نیم به خمیر استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود.

سپس خمیر را روی سطح صافی باز کرده با قالب میان خالی قالب بزنید مجددا پانزده دقیقه استراحت دهید سپس در روغن سرخ کنید و با پودر قند و دارچین ( در صورت تمایل از دارچین استفاده کنید) تزئین و سرو کنید.

این شیرینی خیلی خوشمزه است و عطر دارچین در اون بی نظیـــــــــــره