نویسنده : طـــــلــا خــــانــــم
تاریخ : ۱۳٩٢/٥/۱٥
نظرات

 

 

غذایی با روش پخت متفاوت و لذیذ که با توجه به مواد بکار رفته در آن بسیار مغذی نیز است.

مواد لازم :

فیله مرغ : چهار عدد

آرد گندم : یک پیمانه

آرد برنج: نصف پیمانه

آرد ذرت: نصف پیمانه

بیکینگ پودر : یک قاشق چای­خوری

ماء الشعیر : یک پیمانه

نمک : یک چهارم قاشق چای­خوری


طرز تهیه :

1) در ظرفی آرد گندم، آرد برنج ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم.

2) ماء الشعیر را کم کم به مخلوط اضافه می­کنیم تا خمیر مانند شود و سپس خمیر را به مدت 2 ساعت کناری قرار می­دهیم.

3) روغن را درون ماهی­تابهریخته و روی حرارت قرار می­دهیم تا داغ شود.

4) فیله ها را در خمیری که تهیه کرده­ایم، می غلطانیم و سپس در ماهی­تابه سرخ می­کنیم.

 

نکات :

1) برای مطلوبتر کردن طعم جوجه چینی می­توان بجای روغن از کره استفاده نمود.

2) به دلیل عدم استفاده از آرد سوخاری مراقب باشید که فیله­ها نسوزند، چون زود سرخ می شوند.