نویسنده : طـــــلــا خــــانــــم
تاریخ : ۱۳٩٢/۳/۳٠
نظرات

ته چین مرغ و بادمجان

ته چین مرغ و بادمجان را تهیه کنید و لحظاتی خوش را کنار دوستانتان سپری کنید.


مواد لازم ته چین مرغ و بادمجان:

یک فنجان برنج حدود 130 گرم

نصف فنجان روغن حدود 50 گرم

یک عدد پیاز حدود صد گرم

سه عدد تخم مرغ

یک طرف سینه مرغ معادل 150 گرم گوشت مرغ

یک عدد هویج متوسط حدود صد گرم

سه قاشق غذاخوری ماست حدود 60 گرم

نصف قاشق چای‌خوری زعفران

یک عدد بادمجان کوچک حدود صد گرم

زعفران نصف قاشق چای خوری

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس کوچک از ‌ته چین مرغ و بادمجان خواهیم داشت.

یک قالب دلخواه و گاز فر دار مورد نیاز می‌باشد. این غذا را می‌توان در یک قابلمه تفلون کوچک و روی گاز تهیه کرد.

ته چین مرغ و بادمجان

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان:

یک عدد هویج و یک طرف سینه مرغ را با کمی نمک می‌پزیم.

هویج را خرد کرده، کنار می‌گذاریم. مرغ پخته را ریش ریش می‌کنیم.

یک عدد پیاز را با کمی روغن سرخ می‌کنیم.

بعد پیاز داغ آماده شده، مرغ ریش شده و کمی زعفران آب کرده را با هم مخلوط می‌کنیم تا مایه وسط ته چین آماده شود.

یک عدد بادمجان ریز را پوست کنده، حلقه حلقه می‌بریم و با کمی روغن سرخ می‌کنیم.

یک فنجان برنج را با یک قاشق غذاخوری نمک حدود یک ساعت خیس می‌کنیم.

سپس آن را به صورت آبکش می‌پزیم. بهتر است برنج را کمی نرم‌تر آبکش کنیم.

سه قاشق ماست را هم زده، سه عدد تخم مرغ، زعفران آب کرده و کمی نمک به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم.

برنج آبکش شده را در مایه تخم مرغی ریخته، هم می‌زنیم.

ته قالب  را کمی چرب می‌کنیم و نصف برنج زعفرانی را در آن می‌ریزیم.

روی برنج را با قاشق صاف می‌کنیم سپس وسط برنج را با قاشق گود می‌کنیم تا محلی برای قرار گرفتن مرغ زعفرانی شود.

مرغ زعفرانی را به ته چین اضافه کرده، در صورت دلخواه برای خوش طعم شدن، دو قاشق غذاخوری پنیر پیتزا روی مرغ می‌ریزیم.

در آخر بقیه برنج را اضافه کرده، روی آن را با قاشق صاف می‌کنیم و با فویل آلومینیومی روی آن را می‌پوشانیم.

ته چین را به مدت 45 دقیقه در وسط فر با شعله متوسط 160 الی 180 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم.

بعد از کمی سرد شدن، قالب را در ظرف بر می‌گردانیم و تزئین می‌کنیم.

همچنین در صورت دلخواه می‌توان بادمجان سرخ شده را وسط ته چین گذاشت.

اطراف غذا را می‌توان با برش‌هایی از گوجه فرنگی تزئین کرد.