نویسنده : طـــــلــا خــــانــــم
تاریخ : ۱۳٩٢/۳/۳٠
نظرات

طرز تهیه پلو ذرت

اگر دوست دارید خانواده تان را با یک غذای بسیار زیبا و لذیذ سورپرایز کنید. پلو ذرت را از دست ندهید.

 


مواد لازم پلو ذرت:

نصف فنجان روغن حدود 50 گرم یا پنج قاشق غذاخوری

دو کاسه ماست خوری برنج معادل 400 گرم

یک جفت سینه کامل مرغ معادل 300 گرم برای تهیه یک کاسه ماست خوری سرپر سینه مرغ تکه شده

دو عدد پیازحدود 200 گرم

یک قوطی نیم کیلویی کنسرو ذرت معادل یک کاسه ماست خوری حدود 250 گرم کنسرو ذرت آبکش شده

150 گرم نخود فرنگی

یک چهارم قاشق چای خوری زعفران آسیاب شده

نمک به مقدار لازم

با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه یک دیس متوسط از ‌پلو ذرت خواهیم داشت.

طرز تهیه پلو ذرت

طرز تهیه پلو ذرت:

سینه مرغ را شسته، خرد می‌کنیم و با کمی نمک و فلفل و دو عدد پیاز خرد شده، مخلوط کرده، دو ساعت کنار می‌گذاریم.

زعفران آسیاب شده را با کمی آب جوش روی کتری در حال جوش دم می‌کنیم.

پیازها را از سینه مرغ جدا کرده، سینه مرغ را با نصف فنجان روغن و زعفران دم کرده، نیم ساعت با شعله کم می‌پزیم.

یک کاسه کنسرو ذرت و نخود فرنگی را اضافه کرده، تفت می‌دهیم تا مایه ذرت و مرغ آماده شود.

برنج را آبکش کرده، با مایه ذرت و مرغ مخلوط کرده، آن را دم می‌کنیم.

کمی از مایه ذرت و مرغ را برای تزئین کنار می‌گذاریم.

پلو آماده پذیرایی می‌باشد با کمی برنج زعفرانی و مایه ذرت باقیمانده، آن را تزئین می‌کنیم.