نویسنده : طـــــلــا خــــانــــم
تاریخ : ۱۳٩٢/۳/۳٠
نظرات

شیرینی چرخی آموزش این شیرینی خوشمزه رو در ادامه مطلب می تونید ببینید.


مواد اولیه شیرینی چرخی:

آرد برنج 500 گرم

آرد نول یک و نیم کیلوگرم

روغن جامد یک کیلوگرم

تخم‌مرغ دو عدد

زرده تخم‌مرغ شش عدد

پودر قند 750 گرم

وانیل یک قاشق چای‌خوری

شیر نصف پیمانه

ماست نصف پیمانه

بیکینگ‌پودر یک قاشق چای‌خوری

شیرینی چرخی

طرز تهیه شیرینی چرخی:

روغن را آب کرده سپس به همراه پودر قند، بیکینگ‌پودر و وانیل با همزن می‌زنیم تا حجم بگیرد، سپس تخم‌مرغ‌ها را با زرده در کاسه‌ای خوب مخلوط می‌کنیم و به تدریج به مواد زده شده می‌افزاییم

بعد شیر و ماست را افزوده و مخلوط می‌کنیم

در آخر هر دو آرد را با هم مخلوط کرده داخل مواد می‌ریزیم تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد

خمیر را با نایلون پوشانده و دو ساعت استراحت می‌دهیم

سپس از چرخ دستی مخصوص شیرینی‌پزی عبور داده و در سینی فر می‌چینیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه می‌پزیم